Pinehill Gang

Timanttinen tiimimme

Jarkko

Jarkon historia ravintola-alalta alkaa 2000-luvun alusta, heilumalla kokin hattu päässä useissa Helsingin fine dining -ravintoloissa aina vuoteen 2007 saakka. Erilaisten sattumusten kautta tätä seuraavat kymmenen vuotta vierähtivät tapahtumatuotantojen ja musiikin parissa, kunnes osui tilaisuus päästä tekemään omannäköistä paikkaa uniikissa miljöössä!

Mika

Haave omasta baarista kyti Mikalla jo teinipojasta, ja toimittuaan kymmenen vuotta kahviloitsijana Designmuseossa tuli tilaisuus baarin ostoon. Sehän olikin just semmonen erikoinen mesta mitä Mika oli jo aikasemminkin fiilistellyt, koska musiikki ja baarit on enempi Mikan juttu kun noi museot. BOOOM!

Maija

Maijalla on ollut haave omasta ravintolasta ihan lapsesta saakka. Oli silkkaa tuuria että se yritys on tässä ja nyt, vielä onnellisempaa on se ettei tarvitse tehdä yksin. Asiakaspalvelussa tärkeintä Maijalle on se ettei menetä malttiaan vaikka talo palais. Jalkapallo ja käsityöoluet, musiikki, esitystaide ja historia on asioina lähellä Maijan sydäntä.